Aanmelden

De Erfgoedstem is een gratis digitale nieuwsbrief. Wanneer u zich hier aanmeldt ontvangt u iedere week een overzicht van actualiteiten rondom Erfgoed.

abonneer

Klik op de knop om aan te melden

De Erfgoedstem probeert zeer zorgvuldig om te gaan met zijn abonnees. Iedereen die zich op onze nieuwsbrief heeft geabonneerd kan zich te alle tijden afmelden. Dat vraagt slechts twee muisklikken. U krijgt dan geen nieuwsbrieven meer en uw eMailadres wordt uit onze bestanden gewist. Hier kunt u meer lezen over hoe zich weer af kunt melden.

Hoe gaat aanmelden in zijn werk?
Hieronder ziet u het aanmeldformulier. We vragen u om uw emailadres en eventueel de naam van uw organisatie. Om ons aanbod goed af  te kunnen stemmen op onze lezers vragen wij u ook aan te geven bij wat voor organisatie u eventueel in te delen bent en wat uw specifieke erfgoed interesses zijn. Dit is echter niet verplicht.

aanmelden

Na invullen van het aanmeldingsformulier ontvangt u per email een bericht van de Erfgoedstem. De inhoud van het emailbericht ziet er in de meeste gevallen zo uit:
bevestigen van aanmelden

Maar op sommige computers ziet deze eMail er iets anders uit. Dan heeft uw computer de mogelijkheid om plaatjes in de email te vertonen uit staan. U kunt uw aanmelding echter nog steeds bevestigen. Klik daarvoor op de link “klik hier om je te abonnement op onze lijst te bevestigen”.
bevestiging2

Wij hopen dat u, wanneer u zich abonneert, veel plezier zult hebben van de Erfgoedstem.

Klik hier om aan te melden

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail ons gerust: info@erfgoedstem.nl