Direct adverteren in de Erfgoedstem

In 2008 begon een klein groepje mensen onder de naam ‘Erfgoedstem’ met het bijeenbrengen van nieuws en actualiteiten over gebouwd erfgoed, archeologie en cultuurlandschap. Voor en door de erfgoedgemeenschap. Wie had toen gedacht dat de Erfgoedstem binnen dit vakgebied zou uitgroeien tot het grootste digitale erfgoedplatform van Nederland?

De Erfgoedstem nieuwsbrief heeft begin 2021 ruim 10.000 abonnees en meer dan 220.000 unieke bezoekers per jaar op de website Erfgoedstem.nl. Er is dus wel het één en ander veranderd bij de Erfgoedstem maar de uitgangspunten en ons credo zijn nog steeds hetzelfde: ‘Laten zien waar we samen mee bezig zijn’.

Nergens anders

De Erfgoedstem bereikt een hecht gedefinieerde lezersgroep. De harde kern van de lezers bestaat uit Erfgoedprofessionals, mensen die in de meeste gevallen beroepsmatig met erfgoed bezig zijn, van beleidsmakers en wetenschappers tot erfgoedmanagers en ondernemers. Geen enkel ander medium heeft zo’n frequent, groot en geconcentreerd bereikt van deze doelgroep.

Bekijk onze tarievenkaart

Welke mogelijkheden zijn er? Vacatures plaatsen, cursussen onder de aandacht brengen, een project of product in de volle aandacht zetten? Het kan allemaal. Bekijk onze tarievenkaart.
Erfgoedstem Tarievenkaart (juni 2021)
Deze bedrijven en organisaties maken de Erfgoedstem mogelijk: