Waarom steunen anderen de Erfgoedstem?

Met ruim 10.000 abonnees op de nieuwsbrief, een zeer actief Twitteraccount en een uitgebreide website (25.000 artikelen en boven de 20.000 unieke bezoekers per maand) houdt de Erfgoedstem onze sector op de kaart bij stakeholders en politiek.


De belangrijkste overwegingen van onze sponsors zijn dan ook:


> De eigen organisatie beter zichtbaar maken en samen op de kaart

> Ruim 10.000 abonnees, het grootste erfgoednetwerk

> Een heel effectief platform voor de verspreiding van eigen persberichten

> Uw logo wekelijks in de nieuwsbrief en onder alle 25.000 artikelen op de website www.erfgoedstem.nl


U ER NOG NIET BIJ?

Als organisatie kunt u de Erfgoedstem steunen. U maakt dan deel uit van deze sectorbrede samenwerking. Uw logo wordt een vast onderdeel van de nieuwsbrief en eens per jaar schuift u met alle andere ondersteuners tijdens onze netwerkborrel bij ons aan. Bovendien kunt u ons platform gebruiken in uw eigen communicatie-mix. Persberichten, agenda items en vacatures kunnen meeliften op het grote bereik onder de zeer specifieke doelgroep van de Erfgoedstem.Maar bovenal helpt uw steun aan de Erfgoedstem mee om de zichtbaarheid van onze sector te vergroten, kennis te delen en iedereen scherp te houden.


Bijdragen variëren van € 1.000 tot € 3.500 p/j. Neem voor de details contact op met de redactie via redactie@erfgoedstem.nl of telefonisch 06 45 72 35 87. We horen graag van u.