Deze site is 'Under Construction', nog even geduld

Vooruitblik Open Monumentendag

open monumentendag boei

Op zaterdag 14 en zondag 15 september is het weer Open Monumentendag. BOEi stelt op deze dagen ook een aantal gebouwen open. In de volgende nieuwsbrief leest u daar meer over, hier alvast een vooruitblik!

Bij de Cereolfabriek in Utrecht worden rondleidingen georganiseerd, net als bij het voormalig vliegveld Ypenburg in Den Haag, daar zijn ook op zondag 15 september de gebouwen open. In gemeente Haarlemmermeer wordt een fietstocht georganiseerd, die start in Lijnden bij gemaal De Lynden. In Brabant is de Dongecentrale in Geertruidenberg open, kunt u de watertoren van Den Bosch beklimmen en deelnemen aan rondleidingen in de gerestaureerde Locloods en het Seinhuis in Roosendaal.

Bij een uitstapje naar Zeeland kunt u in de haven van Vlissingen de Timmerfabriek bezoeken. In Gelderland is de imposante Graansilo in Wehl een bezoek waard of anders het Kantinegebouw van de ENKA in Ede. In Overijssel is de watertoren van Sint Jansklooster open voor publiek en in het havenkwartier van Deventer is de Zwarte Silo te bezichtigen. Houdt onze website in de gaten voor een actueel overzicht van alle geopende panden.

Nieuwsbrief BOEi