Deze site is 'Under Construction', nog even geduld

Archeologiedagen: RAAP

Op 14, 15 en16 oktober 2016 worden voor de tweede keer de Nationale Archeologiedagen gehouden. Een lang weekend waarin iedereen die geïnteresseerd is in het rijke verleden van ons land kennis kan maken met?de leuke en boeiende wereld?van de Nederlandse?archeologie. Drie dagen waarop archeologen de deuren open zetten en jong en oud(er) kan horen, zien en graven op allerlei locaties in Nederland.

De provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg zijn directe partners van de Nationale Archeologiedagen, maar ook op verschillende plaatsen in Zeeland, Flevoland, Gelderland en Overijssel organiseren enthousiaste organisaties activiteiten.

Ook RAAP doet met verschillende activiteiten mee aan de Nationale Archeologiedagen. Bekijk hier het volledige programma.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.