FEHAC Academy

Locatie
MECC congrescentrum

Datum/Tijd
• 17 januari 2016 van 13:30 - 14:00


In 2015 is de nieuwe Erfgoedwet aangenomen. Daarmee wordt nu ook het mobiel erfgoed in ons land (en daarmee de vele klassiekers) officieel erkend als cultureel waardevol voor onze samenleving. Tijdens de InterClassics in Maastricht besteedt de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC) aandacht aan dit heuglijke feit. Vier sprekers belichten het belang hiervan én laten zien hoe FEHAC en klassiekereigenaren al veertig jaar als ‘hoeders van cultureel erfgoed’ midden in de samenleving staan. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn en mee te praten over de klassieker als cultureel erfgoed.

De FEHAC vindt het uiterst belangrijk de cultuurwereld te laten zien, hoezeer zij al veertig jaar lang actief is op erfgoedgebied en hoe verheugd zij is over de erkenning die het mobiel erfgoed bij de behandeling van de Erfgoedwet ten deel viel. Daarom betaalt de FEHAC uw toegangsbewijs. Het ligt u klaar bij de Balie van het MECC. FEHAC vraagt u wel om u bijtijds aan te melden, dat kan tot woensdag 14 januari op secretariaat@fehac.nl.

En verder kunt u op zondag 17 januari gebruik maken van de gelegenheid om InterClassics Maastricht 2016 te bezoeken, met als thema’s onder andere 100 jaar BMW en de ‘British Royals’ Bentley & Rolls Royce. Met de mooiste en meest exclusieve voertuigen, maar ook de ‘auto voor de gewone man’ en interessante automobilia is InterClassics een must voor elke mobiel-erfgoedliefhebber!

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en hopen u op 17 januari in Maastricht te mogen verwelkomen.

De InterClassics wordt gehouden in het MECC congrescentrum in Maastricht:
Zie voor meer informatie en de route hier.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.