Bijeenkomst Platform Monumententoezicht ‘Brandpreventie, risico’s en de praktijk van monumenten en kerken’

Locatie
De Zalen van Zeven

Datum/Tijd
• 30 november 2022 van 13:00 - 16:00


Over veilig erfgoed gesproken. Wat komt er kijken bij brandpreventie en veiligheid van monumenten? Waar liggen risico’s? Wat kunnen we leren vanuit historisch perspectief met de huidige ontwikkelingen zoals de energietransitie van monumentale gebouwen? Wat is de impact op de regelgeving? Welke dilemma’s liggen hier voor de toezichthouder en welke praktijkvoorbeelden zijn er met tips & tricks. Deze vragen staan centraal tijdens de bijeenkomst van het Platform Monumententoezicht georganiseerd door Stichting ERM in samenwerking met Vereniging Bouw- en Woningtoezicht en de Federatie Grote Monumentengemeente.

Aanmelden

De bijeenkomst is toegankelijk voor gemeentelijke medewerkers en leidinggevenden die belast zijn met toezicht en handhaving bij gebouwde monumenten (BWT; erfgoed). Deelname is gratis.

U kunt zich hier aanmelden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.