Cursus Development: een nieuwe strategie

Locatie
Reinwardt Academie

Datum/Tijd
• 08 februari 2024 van 13:00 - 17:00


Het wordt steeds belangrijker voor organisaties in de kunst- en cultuursector om een duurzame strategie te ontwikkelen die verder gaat dan fondsenwerving en donateurs. Hoe ontwikkel je een toekomstbestendige visie die het draagvlak voor jouw culturele organisatie kan versterken en verrijken ? Wat zijn de waarden die jouw culturele organisatie relevant maken? Welke potentiële partners delen deze waarden?

In de cursus staat de kunst van het verbinden en onderhouden van (zakelijke) relaties op basis van gemeenschappelijke waarden centraal. Gedurende 5 weken ga je (opnieuw) kijken naar de potentie en maatschappelijke, creatieve en economische waarde van je organisatie.

Voor wie? Voor de ‘development professional’ die zowel creatief als zakelijk kan denken, nieuwe zakelijke kansen wil realiseren en werkzaam is in de kunst- en cultuursector, de non-profit sector, bij een fonds of als donateur.

De cursus start 8 februari 2024. Uiterste inschrijfdatum is 27 November.

Meer informatie en aanmelden

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.