Erfgoed en financiën

Locatie
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Datum/Tijd
• 26 september 2023 van 09:00 - 17:00


Zeg je erfgoed? Dan zeg je ook financiering. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo is, naast vergunningen, financiering vaak nodig voor het restaureren, verduurzamen en herbestemmen van erfgoed. In deze cursus maak je kennis met financiële mogelijkheden, van subsidies tot aan crowdfunding. En met die kennis kun jij monumenteigenaren nóg beter adviseren.

Is de cursus iets voor jou?
Geef jij financieel advies aan eigenaren van monumenten? Of wil je dat graag gaan doen? Dan is deze cursus iets voor jou. Tijdens deze cursus leer en oefen je gelijktijdig. Zo verzamel je concrete tips en informatie die je in je eigen werk kunt toepassen. Je werkt samen met mensen uit andere organisaties. Deelnemers, je docent en experts vormen een waardevol netwerk. Hier kun je ook na de cursus op terugvallen wanneer je ergens tegenaan loopt of inspiratie wilt delen.

Meld je nu aan!

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.