ErfgoedOntmoeting

Locatie
• Online

Datum/Tijd
• 03 november 2023 van 00:00


Een keer per jaar organiseren we een gratis ErfgoedOntmoeting. Hier kunnen alle leden en alumni elkaar (weer) ontmoeten en kennis en ervaring uitwisselen. Daarnaast nodigen we altijd een interessante spreker uit om de Erfgoedlezing uit te spreken.

Wat kan ik verwachten van deze dag?
De ErfgoedOntmoeting is elk jaar weer een feestelijk moment. Op deze bijeenkomst sluiten we de Leergang Erfgoedfilosofie af, en verwelkomen we nieuwe alumni. Ook organiseren we de jaarlijkse ErfgoedAcademielezing, waar je je kennis kunt opfrissen.

De ErfgoedOntmoeting heeft 2 doelen. Je wordt op de hoogte gebracht van vakinhoudelijke ontwikkelingen én het is een moment voor leden om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en het eigen denken aan te scherpen. Een gezellige en leerzame bijeenkomst die je niet mag missen dus!

Meld je nu gratis aan!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.