GRC en HAN: Leergang innovatief en energiebesparend restaureren (LIER)

Locatie
HAN

Datum/Tijd
• 29 september 2022 - 12 januari 2023 van 00:00


Het GRC en de HAN organiseren in 2022 alweer de zesde, baanbrekende, leergang over toepassing van duurzame technieken en materialen, energiebesparende maatregelen en innovatieve oplossingen in de restauratiepraktijk. Hij start op 29 september 2022.

De concrete kern van deze leergang is dit jaar boerderij de Oldhof, onderdeel van Landgoed Staverden. Onder begeleiding van topprofessionals ontwikkel je een innovatief restauratieplan in een multidisciplinair team. Dit plan moet zeer hoog scoren op duurzaamheid en energiebesparing. De belangrijkste succesfactoren zijn kennisuitwisseling en samenwerking binnen het team en de kennis en ervaring die onze professionals uit de praktijk aanreiken. Hiermee creëren we een unieke leeromgeving, die door de deelnemers altijd zeer hoog wordt gewaardeerd.

Voor deze leergang dien je een hbo-denk- en werkniveau te hebben. Ervaring in de restauratiesector is gewenst.
De kosten zijn € 3.550,- voor zeven bijeenkomsten, inclusief lesmateriaal, excursie en catering. Over deze leergang is geen btw verschuldigd.

Aanmelden kan via de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen:
Download het volledige programma hier.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.