Kennisbijeenkomst Verduurzaming in de Praktijk

Locatie
Brandweerkazerne Dirk

Datum/Tijd
• 27 september 2022 van 13:00


Meld u aan voor de kennisbijeenkomst Verduurzaming in de Praktijk op 27 september a.s.
Locatie Brandweerkazerne Dirk in Amsterdam

Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van een monumentaal pand in de praktijk?
Vanuit verschillende invalshoeken vertellen specialisten uit het werkveld over de verduurzaming van monumentaal vastgoed. En op een bijzondere locatie: de Brandweerkazerne Dirk in Amsterdam staat in de restauratiebouw-steigers, maar gunt u voor deze gelegenheid een praktijkbezoek waar verduurzaming centraal staat.

Presentatie Praktijkonderzoek na-isoleren woonhuismonumenten

Ook het na-isoleren van woonhuismonumenten komt aan bod; tijdens een gezamenlijke presentatie van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Stichting ERM wordt het praktijkonderzoek dat recent is uitgevoerd, gepresenteerd met (voorlopige) bevindingen, praktijkcases en tips & tricks.

Laat u inspireren door presentaties van de betrokken sprekers namens de overheid, de aannemer, de opdrachtgever en de bouwfysicus. We sluiten de bijeenkomst af met een rondleiding en borrel.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor professionals, monumenteigenaren en ambtelijke medewerkers die betrokken of geïnteresseerd zijn in verduurzaming van monumenten. Deelname is gratis.

Programma en aanmelden:  https://www.stichtingerm.nl/nieuws/kennisbijeenkomst-27-september-verduurzaming-kazerne-dirk

De bijeenkomst wordt georganiseerd door: 
Stichting ERM in samenwerking met Bram Tromp (Brandweer Amsterdam-Amstelland), Eveline Roubos (Gemeente Amsterdam), Marc Stappers (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed), Felix Kusters (Stichting ERM), Paul Steskens (Peutz), Edwin de Vlieger en Wim Van Ooijen (Koninklijke Woudenberg B.V.)

—-

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.