Leergang ErfgoedFilosofie

Locatie
• Online

Datum/Tijd
• 14 april 2023 van 09:00 - 18:30


Van jou als erfgoedprofessional wordt vandaag de dag best veel gevraagd. Tijdens de leergang ontmoet je ervaren erfgoedprofessionals en behandel je samen erfgoeddilemma’s. Door tijdens deze leergang te reflecteren en een visie te ontwikkelen verruim je jouw blik op erfgoed.

Je werkt al jaren binnen het erfgoedveld en hebt behoefte aan verdieping. Herkenbaar? De leergang Erfgoedfilosofie biedt je dan een mooie kans op reflectie op jouw professie en een training in ‘vaardig overleggen’. Ook verwerf je actuele wetenschappelijke erfgoedkennis. Dit alles doe je samen met mede erfgoedprofessionals die jouw blik op erfgoed ook kunnen verruimen. Samen bezoek je erfgoedlocaties en discussiëren jullie onder begeleiding van 8 bijzondere Masters over diverse actuele erfgoedthema’s. Aan elke bijeenkomst is een opdracht gekoppeld. Je sluit de leergang af met het schrijven van een essay over jouw opgedane kennis en inzichten.

Praktische informatie
Begindatum: 14 april 2023
Tijdsduur: 8 bijeenkomsten van 09.00 – 18:30
Kosten: € 3.000,00 (excl. 21% btw)
Docent: Erik Boers

Verruim nu jouw blik op erfgoed!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.