Vergunningverlening III: toezicht en handhaving

Locatie
• Online

Datum/Tijd
• 30 mei 2023 van 09:00 - 17:00


Nadat de vergunning is verleend beginnen de werkzaamheden aan het monument. Hoe organiseer je toezicht en handhaving na het verlenen van de vergunning? Hoe kun je bijdragen aan de kwaliteit van de VTH-keten in de eigen gemeente? In deze cursus krijg je handvatten en vertellen we wat je kunt doen bij onvoorziene situaties.

Is de cursus iets voor jou?
Deze cursusdag is bij uitstek geschikt voor vergunningverleners, inspecteurs, toezichthouders, boa’s en handhavers, werkzaam bij gemeenten en/of omgevingsdiensten. Ook voor opzichters van opdrachtgevers en/of uitvoerders van bouwbedrijven is deze cursus interessant.

Je krijgt concrete tips en informatie waar je meteen mee aan de slag kunt in je werk. Je werkt ook samen met mensen uit andere organisaties. Zij en je docent vormen een waardevol netwerk. Hier kun je ook na de cursus op terugvallen wanneer je ergens tegenaan loopt of inspiratie wilt delen.

Meld je nu aan!

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.