Deze site is 'Under Construction', nog even geduld

Webinar: Historische panden verduurzamen, hoe dan?

Locatie
• Online

Datum/Tijd
• 07 oktober 2021 van 09:30 - 11:00


Hoe kan de gemeente bewoners van historische panden en monumenten helpen bij het verduurzamen van hun monument? Daarover organiseren de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Klimaatstichting HIER op 7 oktober een webinar.

De noodzaak van isoleren en energie besparen en zelfs aardgasvrij maken is voor steeds meer mensen voelbaar. Dat geldt ook voor bewoners van historische panden en monumenten. Maar in een karakteristiek pand is niet alles mogelijk. Dit vraagt om maatwerk en een nauwkeurige aanpak. Met de informatie uit de webinar kun je als gemeenteambtenaar deze eigenaren beter helpen in hun verduurzamingsproces.

Inschrijven voor de webinar kan via de site van HIER. De dag voorafgaand aan het webinar ontvang je een link voor de Zoom-meeting.

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.