Week van het Duurzaam Erfgoed

Locatie
• Online

Datum/Tijd
• 15 juni 2022 - 17 juni 2022 van Hele dag


Na een inspirerende en succesvolle digitale editie in 2021 kunnen mensen elkaar eindelijk weer ontmoeten en samen inspirerende plekken bezoeken. Dit jaar zal het programma deels digitaal en deels op locatie zijn. Het wordt een week vol betekenisvolle ontmoetingen, inspirerende inzichten en boeiende onderwerpen.

  • Ontvang een dagelijkse dosis duurzame inspiratie via de mail
  • Ga op excursie en ontdek inspirerende projecten in verschillende provincies
  • Woon de Talkshow Duurzaam Erfgoed bij met verrassende en inspirerende gasten
  • Speel jezelf en je project in de kijker tijdens een ‘Op de Zeepkist’-sessie
  • Ga in gesprek tijdens interactieve en inhoudelijke werksessies

Programma

In de komende periode wordt meer bekend gemaakt over het programma. Het wordt een gevarieerde mix van online en offline en van inspiratie- en kennissessies tot korte pitches. Woon op woensdag de talkshow bij of doe op donderdag mee één van de online inhoudelijke werksessies – jij stelt je eigen schema samen!

programma Week van Duurzaam Erfgoed 2022

Mis niks, meld je nu aan!

Reserveer 15 t/m 17 juni dus nu in je agenda voor De Week van het Duurzaam Erfgoed. Meld je aan en ontvang de komende maanden meer informatie over het programma, locaties en sprekers. Je kunt de aanmelding later nog bewerken en programma onderdelen toevoegen en wijzigen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.