KIJK! 25 jaar herbestemming in Nederland gratis voor nieuwe vrienden van BOEi.

Het boek KIJK! is een bloemlezing over het vak van herbestemmen, met voorbeelden uit alle typen erfgoed.

Onder de 28 uitgelichte projecten is aandacht voor de iconische Blokhuispoortgevangenis in Leeuwarden (nu een cultureel stadshart), het Zuiderziekenhuis te Rotterdam (een gymnasium en woningen) en het kwekerijcomplex Veelzorg in Hillegom (museum en woningen). Gemeenschappelijke deler van de projecten is de maatschappelijke herbestemming, die bijdroeg aan een mooier Nederland.

KIJK!

Het boek KIJK! maakt de ontwikkeling van herbestemming in Nederland zichtbaar aan de hand van honderden foto’s en tientallen interviews met opiniemakers uit het veld. U ontvangt het boek nu tijdelijk gratis bij een Vriendschap van BOEi.

Vrienden van BOEi

Stichting Vrienden van BOEi zet zich in voor behoud en herbestemming van erfgoed in Nederland om deze door te geven aan toekomstige generaties. Erfgoed heeft alleen een toekomst als nieuwe generaties de kans krijgen om er hun eigen verhalen te creëren. Vrienden van BOEi ondersteunt projecten van BOEi en projecten van derden met een eenzelfde missie en helpt zo mee (lokaal) erfgoed te restaureren en nieuwe functies te geven. Vindt u dit ook belangrijk? Word dan Vriend van BOEi voor slechts € 25,00 per jaar. Als dank ontvangt u het unieke Vrienden-van-BOEi-kwartetspel en wordt u ongeveer vier maal per jaar uitgenodigd voor speciale Vriendrondleidingen op onze projecten. En als extra dank ontvangt u nu tijdelijk gratis het jubileumboek KIJK! t.w.v. € 34,95. Op = op!

WORD NU VRIEND