Neo-gotisch interieur gezocht voor korte film!

Mia keert zich af van hoofdpersoon Jonathan. (beeld: 2frame.nl)

In januari/februari vinden opnames plaats voor de korte fictiefilm ‘Er is een kamer vrij’. Het is een ‘gothic love story’, een wat duister liefdesverhaal, gebaseerd op het korte gelijknamige verhaal dat regisseur Frank van der Meijden in de bundel ‘Duistere Parels’ in 2006 publiceerde (met andere Nederlandse en Vlaamse auteurs). De film moet een inzending worden voor (inter)nationale filmfestivals. De crew heeft meerdere historische locaties op het oog, maar is er nog niet uit.

Hebt u tips voor een pand met uniek gotisch/victoriaans interieur, waar de crew zo’n twee dagen kan filmen? Dan horen ze graag uw tips. In de film gaan enkele studenten op pad voor een reportage rondom een paragnost, waarbij ze een bijzonder huis op het oog hebben waar ‘zielen’ hun rust moeten vinden. Tijdens hun wandeling ernaartoe gaat het mis. Eén van de studenten wordt aangereden door toedoen van de organisator van dit alles: student Jonathan. We volgen hem terwijl hij worstelt met zijn schuldgevoel, waarbij hij vergeving lijkt te zoeken bij zijn vriendin Mia, die hem het roekeloze gedrag lijkt te verwijten. Hij komt tot inzicht wat echt belangrijk is in het leven, maar de vraag is of hij daarmee op tijd is.

Tips kunt u delen met de regisseur/producent Frank van der Meijden: info@2frame.nl.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.