Foto via: Locatiecentrale

Nozema zendergebouw in Lopik nu beschikbaar voor de zakelijke markt

Het Nozema Zendergebouw is toegevoegd aan het portfolio van Locatiecentrale, waarmee het vanaf heden beschikbaar is voor tijdelijke verhuur. Een locatie waar – letterlijk en figuurlijk – alle ruimte is om invulling te geven aan een evenement, congres, fotoshoot of filmdecor.

Indrukwekkende locatie
Het Nozema zendergebouw, inclusief de 4 hectare grond, is in de jaren ’30 gebouwd om de vele midden- en kortegolfzenders te beheren. Echter, deze faciliteiten zijn door digitale ontwikkelingen buiten gebruik geraakt. De imposante directiekamer, de indrukwekkende controleruimte, schuilkelder en de verschillende tussenruimtes geven een unieke blik in de historie van de draadloze communicatie. Het park om het gebouw, gelegen op enkele minuten van de A2, biedt naast voldoende parkeergelegenheid ook vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten met daarbij als skyline de welbekende 372 meter hoge Gerbrandytoren, beter bekend als Zendmast Lopik alias de inmiddels beroemde grootste kerstboom van Nederland in de decembermaand.

Over Locatiecentrale
Locatiecentrale is het platform dat (tijdelijk) leegstaande panden inzichtelijk maakt voor eventmanagers en mediaproducenten. De site vermeldt alle relevante informatie, zoals beschikbaarheid, plattegronden en faciliteiten om tijdelijke invulling, zoals evenementen, te bewerkstelligen. Voor locatie-eigenaren is het platform een ideaal middel om reuring te geven aan hun locatie en om op een creatieve manier te onderzoeken welke invulling geschikt is in hun pand.

15 jaar ervaring
Oprichters René Schers en Michael Dekker hebben meer dan 15 jaar ervaring in de evenementenbranche en kunnen in alle facetten van het traject adviseren en ondersteunen; het afhandelen van aanvragen, begeleiding van het vergunningentraject en eventmanagement op locatie. René Schers heeft diverse eventlocaties geëxploiteerd voor onder andere monumentenorganisatie BOEi en Michael Dekker is als projectmanager verantwoordelijk geweest voor diverse eventproducties bij onder meer D&B Eventmarketing.

Voor meer informatie, zie: www.locatiecentrale.nl of stuur een e-mail via info@locatiecentrale.nl.