Restoration Home – St Thomas a Becket Church – Episode One

A small church, abandoned after flooding has been sold to a young couple. They decide not to bring in a workforce but to do it all themselves!

This is the first episode of BBC’s Restoration Home, a brilliant program on the saving of ‘At Risk’ buildings with significant heritage.

-I own nothing of the content of this film, it belongs to the BBC. I have uploaded this for entertainment.

Restoration Home – St Thomas a Becket Church – Episode One – YouTube

  1. […] Historische huizen, zowel nederig en groot, hebben allemaal een rol gespeeld in het verhaal van Groot-Brittannië. Vandaag zijn veel van deze gebouwen bedreigd en lopen het risico om voor altijd verloren te gaan. Caroline Quentin keert terug om het wel en wee van zes nieuwe projecten te volgen, die allemaal hun eigen overlevingsstrijd moeten voeren, alle met betrokken nieuwe eigenaren die hun droomhuis willen realiseren. Bekijk een aflevering uit de vorige serie […]

  2. Leuk om deze aflevering op de website te kunnen kijken. Ik viel in seizoen bij aflevering 3 afgelopen jaar. En ik heb gezocht naar aflevering 1 en 2 op internte, maar kon die niet vinden. Daarom ben ik blij dat afgelvering 1 hier te vinden is. Zeker omdat het over de herbestemming van een kerk ging, het onderwerp waar ik afgelopen jaar op afgestudeerd ben aan de TUDleft.
    Komt aflevering 2 hier ook te staan toevallig?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.