Al het nieuws over de Erfgoed Deal ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Erfgoed biedt houvast bij de grote transitieopgaven waar we in Nederland voor staan: klimaatadaptatie, energietransitie, duurzaamheid en stedelijke groei en krimp. Dertien partners, bestaande uit maatschappelijke organisaties en overheden, hebben afspraken gemaakt die sinds 2019 worden uitgevoerd in de Erfgoed Deal. Vanuit dit programma werken we samen aan een waardevolle leefomgeving. Projecten die in de Erfgoed Deal zijn opgenomen worden financieel ondersteund. De eerste zeven projecten zijn al te vinden op onze website en we voeren momenteel veel gesprekken voor een volgende ronde aan inspirerende initiatieven.

Hoe kun je ons volgen, of beter nog, meedoen? Naast onze website www.erfgoeddeal.nl zijn we te vinden op social media: LinkedIn, Twitter, Instagram. Je kunt je vanaf nu ook inschrijven voor onze maandelijkse online nieuwsbrief via deze link.

Na de zomer presenteren we ons eigen magazine, vol met verhalen over de projecten en mensen die de Erfgoed Deal maken. In deze eerste editie staat het thema klimaatadaptatie centraal, met o.a. een artikel over buitenplaatsen en de gevolgen van droogte. Hoe gaan eigenaren om met de effecten van klimaatverandering? Wil je ons magazine als eerste op je deurmat hebben? Vul dan ook je postadres in bij deze link.  

Op deze manier blijf je op de hoogte van nieuwe initiatieven, lessen die we uit de projecten leren en mogelijkheden voor het indienen van nieuwe projecten. Wil je direct contact? Dat kan natuurlijk ook! Ga naar onze website en vind ons daar of mail naar erfgoeddeal@cultureelerfgoed.nl.