Deze site is 'Under Construction', nog even geduld

Kampen gaat IJsselkogge exposeren

Kampen
De IJsselkogge in Kampen wordt tentoongesteld aan de rand van de binnenstad. Dat heeft de gemeenteraad van Kampen vanavond besloten. Lange tijd was de gemeenteraad van Kampen verdeeld over deze kwestie. Vanavond koos een ruime meerderheid van de raad voor het plan om de IJsselkogge te exposeren. De ChristenUnie, tijdens de vorige vergadering nog tegen het plan, stemde na de verbeterde financiële situatie nu wel voor het plan. Alleen de SGP-fractie bleef, ook na de recente ontwikkelingen, tegen de plannen.

RTV Oost

The following two tabs change content below.

Caspar Steinebach

Caspar Steinebach (Leiden, 1984) woont in Utrecht. Hij studeerde journalistiek in Zwolle en archeologie in Amsterdam. Sinds 2013 is hij redacteur archeologie bij de Erfgoedstem. Voor TGV Teksten en Presentaties in Leiden deed hij onderzoek naar de beeldvorming van Nederlandse archeologie in de media. In 2014 richtte hij, CultureRoad op, dat zich bezig houdt met culturele producties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.