Deze site is 'Under Construction', nog even geduld

Nieuwe website archeologie Oosterscheldegebied online

Schermafbeelding 2015-05-25 om 12.41.42
Een nieuwe website voor archeologische erfgoed in de Oosterschelderegio is online. De gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal en Tholen werken samen met Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland op het gebied van archeologie in de Oosterschelderegio.

Informatie
Binnen het samenwerkingsverband, Oosterschelderegio Archeologisch Samenwerkingsverband (OAS), is gezamenlijk gemeentelijk archeologiebeleid ontwikkeld. Samen hebben de gemeenten één archeoloog in dienst die hen voorziet van advies over de omgang met archeologie.
De partijen verzorgen ook samen de informatievoorziening over archeologie aan het publiek.

Vragen
De OAS heeft daarom onder meer een website ontwikkeld waarop een grote hoeveelheid informatie te vinden is. Dat gaat over bijvoorbeeld actueel archeologisch onderzoek, beleidsontwikkelingen en de uitwerking van oud archeologisch onderzoek. Websitebezoekers worden via de website ook in staat gesteld vragen te stellen.

De nieuwe website is te vinden op: http://www.scez.nl/oas

The following two tabs change content below.

Caspar Steinebach

Caspar Steinebach (Leiden, 1984) woont in Utrecht. Hij studeerde journalistiek in Zwolle en archeologie in Amsterdam. Sinds 2013 is hij redacteur archeologie bij de Erfgoedstem. Voor TGV Teksten en Presentaties in Leiden deed hij onderzoek naar de beeldvorming van Nederlandse archeologie in de media. In 2014 richtte hij, CultureRoad op, dat zich bezig houdt met culturele producties.