Restauratie Villa Ockenburgh start in 2016

De Stichting tot behoud tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh (SHBO) mag van de gemeente de plannen voor de ontwikkeling van villa Ockenburgh verder uitwerken. Volgens de plannen komt er kleinschalige horeca in de villa. In 2016 start de gemeente met de restauratie van Villa Ockenburgh. Tot de start van de restauratie wil de stichting een pop-up restaurant in de villa starten.

 1. Wat geweldig! Om deze mooie villa op te knappen! Deze prachtige historische villa’s moeten altijd in ere gehouden worden. En wat ontzettend leuk om er een hotel en horeca gelegenheid van te maken! En de buitenplaats moet ook omgebouwd worden tot een prachtige romantische Engelse tuin.Lijkt mij echt fantastisch! Ook een mooie buiten veranda met mooie stoelen,word echt een blik vanger.Geef het maar een mooi warm kleurtje…misschien poeder roze of zee groen of baby blauw ,niet te saai hoor !
  Ik kijk er naar uit wanneer het allemaal klaar is, om deze fantastische villa en buiten -omgeving te komen bewonderen!

  Groetjes van, Isabella.

 2. Ontzettend goed idee,om de ze prachtige villa op te knappen tot een horeca gelegenheid of hotel. De buitenplaats moet ook omgebouwd worden tot een fantastische wilde romantische tuin, vol met allerlei kleurenrozen.
  Pioenrozen,klaprozen,wilde rozen,stockrozen,rozenstruiken etc.Een prachtige steilvolle veranda om de villa heen,met de mooiste tuinstoelen en tafels, zal heel erg mooie staan.
  Geef de villa ook maar een mooi warm kleurtje, daar knapt het van op!
  Ik kijk er naar uit om deze prachtige villa te komen bewonderen, als het klaar is.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We hebben zorg genomen om alle rechthebbenden voor hier gereproduceerde foto's te traceren, soms evenwel zonder succes. Iemand die in dit opzicht meent rechten te hebben wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de redactie van de Erfgoedstem.